Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je vama bitno misljenje navijaca ne bi produzili ugovor Safetu kriminalcu. I kakva su ovo levatska pitanja ? Zasto ne stavite '' kako ste zadovoljni radom Saveza'' , ''kako ste zadovoljni radom selektora'' i slicna pitanja , strah vas je ? Logicno.
Sajo sa dva razreda osnovne se uhljebio ne mozes ga vise kranom pomac. Nema on nikakve savjesti.
imamo najgori NS na svijetu sve sami lipovi,sad su se ukljucili i pojedini igraci u kolo npr.spahic,ibricic,dzeko i ostala klapa.cast pojedincima.
Besic je bio glavni igrac u Brazilu! Bez njega smo taki.
pitanja nidjevezna, niti jedno o njima samima i sta ima savez biti briga sta mi mislimo o drugim reprezentacijama? i jos pride na silu hoce skupljati e-mail adrese pa ne mozes ucestvovati u anketi, glupa kakva jeste, ako im je ostavis. ma mrs, marvo neotesana.
ako im je NE ostavis*
Oprostite ali vredjate sa ovakvim anketama i ovo malo inteligencije sto imam
Evo komentar naj bolje bi bilo danam dodju naj losiji,bama takvi stimaju
u prostoru za E-Mail im napisite ukratko svoje misljenje. Dovoljno je samo jedno @ i prolazi. :)
hahahahahaha, 3 pitanja, i to oni zovu anketom!!!! Gdje je pitanje "ko je po vasem misljenju najslabija karika u BiH reprezentaciji?", s tim da je i ime selektora na spisku. Lopovi smrdljivi iz saveza!!!!
a pitanje jel Susic trebo otic il ostat, i ko je najveci krivac za los rezultat protv Nig, to nema ma jede savez govna ko i uvek
kakva su ovo pitanje i cemu uopste anketa ??? savez i ankete, bolje da rade nest.
gdje je link SA pitanjima? Ben to android glupi. kucas jedno posaljes drugo.