Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The Sun i Mirror isto navode dodatnih 12 mil. po tekmi sto znaci da nije bas izmisljena cifra posto tu vjerovatno ima i dodatnog novca od reklamnog prostora i pratećeg sadržaja kao sto su prodavnice ili sta vec. Sumnjam da bi odmah ponovo prosirivali da nisu skontali koliko im je profitabilno
kakve veze ima reklamni prostor ili prodavnice, pa nisu napravili tržni centar u ovih 6000 dodatnih mjesta??? Ako The Sun i Mirror navode isto onda nek se potrude pa makar prevedu kako treba, ovako ovi nisu napisali garant.
za 6000 novih mjesta 12 miliona po utakmici??? to ispade da je karta 2000 funti, a da za puni kapacitet uzmu 124 miliona po tekmi??? JESI LI U TRAVNIKU ZAVRSIO MATEMATIKU LEGENDO
Ukupna zarada po utakmici sada iznosi 12 miliona funti, a ne povećanje od 12 mil. zbog ovih dodatnih 6000 mjesta. Jbg, nije lahko prevesti tekst sa engleskog... :)
a brate mili po tekmi 12 miliona,ajde procitaj sta si napisao :D
hahahahaha
puno gresaka u clanku. trenutno prima 40 000 emirates je trenutno drugi a ne totenhamov
Loserpol 30 i kusur godina ne osvojiti titulu šta reći??
ja i......???neki su donedavno ili ti cijelih 100 godina bili u rangu sa evertonom znaci iza lfc svjetlosnim gidinama a drugi su to i dalje!jos nesto??mrs balavac.
@lale gator ooo imam navijača looserpola a? istina boli ajde mozda ti djete dočeka titulu prvaka jer oni neće prvaci biti ni narednih 10 godina..a na kraju krajeva pa tamo više raje navija za Everton nego za Loserol kmeeeeee lale kmeeeee!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet lupate bezveze. kada podjelite zaradu sa brojem stolica ispade da karta kosta 2000 funti.
@tabasco_pitt istina, a ti nauči matematiku, u prosjeku srednja cijena karata izađe oko 180£...
12.000.00:54000=222,22 sta kome nije jasno???nit znaju procitati nit znaju racunati, ebem vam uciteljicu!:)))