Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi prevod znaci, idi nek ti ga guraju u bulju:))))
Kaze se \"pocerali ga\" !
\"Anelka potjeran\" Znaci potjerali ga, onago trcali za njim ?
kralju koje je smece onaj domenenenenekekek
NEMA TE NEMA A JA VEC SUTRA BIT CU U 100 PROBLEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@commi Najjaci komentar definitivno - al ybi ga stas.
@commi de prosvijetli nas sirote šugo šta je tvoja zabava
koji je ovo arogantni sypak, na sp i ne trci mater yebo sebi nego hoda ko da je u setnji !!!!!!
ovaj incident objasnjava losu igru francuskog tima u drugom poluvremenu.ta svadja je uticala negativno na igrace i eto rezultata.
A sta ce Riberi i da mrdne, on je davno propali igrac!
POSLIJE OVOGA NI BRAT BILAL RIBERI NEĆE VIŠE KLINCEM MRDNUTI.FRANCUZI ZDRAVO.VIDIMO SE NA STADIONU ASIM FERHATOVIĆ HASE(KOŠEVO) U SEPTEMBRU.
Ma nema veze...i ostali ce za njim kuci za koji dan
1.) Ako vec EuroNews prenosi citat doslovno i bez tackica, onda to moze i SA-X, pogotovo kada se pogledaju komentari na bilo koji od artikala na poratlu 2.) Sto se kod \"Jebi se\" koriste tri tacke dok kurvin sin prolazi bez cenzure? Jel to ima neka velika razlika izmedju ove dvije rijeci???
Super, siguran kec na JAR :)