Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosao i sretno ti bilo! Volim te Sarajevo!
Dosao covjek da igra fudbala, a i da prima platu redovno... To mu ni Velez, ni Tokari trenutno nemogu ponuditi...
@Stroj_2 Pa nije nama cilj zadrzati nase mlade igrace u ovoj usranoj ligi. Hvala Bogu nek idu u sto vece klubove i za sto vece pare, ova zemlja im nazalost ne moze pruziti sto mogu druge. Imamo jaku skolu, talentovane djece sve vise sa kojom treba dalje raditi i gurati ih u prvi tim :)
Odličan potez uprave. Još stoper i lijevi bek.
Šta rade miliončići,drama šta kažu na grbavici kad će moći vodu platiti.
Ja sta pare rade svi lete hahah
Hebibi je strasan igrac. Ovakvi nam igraci trebaju. Sad barem jos 2 igraca u odbrani i jednog dobrog plejmejkera i imamo dobar arsenal da pokusamo do grupne faze EL-a, jer realno.. moramo jos puno pure pojesti da bi trazili plasman u grupnu fazu LP-a.
Nećete se vi daleko odlijepiti od premijer lige dovodeci igrace iz premijer lige.Gdje moze igrac iz premijer lige biti pojacanje. ovdje su sve goli amateri.
SARAJEVO GIGANT
Siguran sam da ce igrati src€m, kao i ostali igraci saraj€va
A gdje se to fudbal igra srcem,mozda jedino na terminu i u mahali...ovo su profesionalci a oni sine igraju za novac...i vi ste osvajali titule dok je bilo osima,jer dok je bilo osima bilo je i para,titule vam nije donijelo srce ni djeca nego fudbalski placenici,uostalom kao i nama...sada ste drugi jer se osimova lova nategla i ove godine...e vec u godinama koje slijede ceka vas grcevita borba a src€ ne moze da igra kad je guzica gladna,jer kad je gladna guza tad koljena klecaju i tu src€ ne pomaze,pomazu €vrici!
za razliku od Bekica ovo se moze nazvat pojacanjem :)
trebao si kod nas u olimpic :)
Heba fala za sve,usreci sampione !!!
avdijator-----bosanski mesii----
nek dovedu avdijatora ako misle da sta naprave u ligi prvaka...covjek je slobodan igrac sad...
IDEMO RODJENI!
@dir.preduzeca Posudite Velezu ko Boga Vas molimo, i otjerajte nas u drugu ligu..MI da igramo sa nekim Dobojem kod Kaknja, i ostalim ojebinama..
Ne znam, ocekivao sam zvucnija pojacanja...
Dobro došao momčino firma FK Sarajevo pozitivno posluje, mali klubić sa lijeve strane Miljacke na aparatima, ako im isključe struju biće piiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))