Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim kako je slaba Trnava
ko je sad ovaj glavonja anel hodžić?? prvo pomisli na onog iz dinama, ali nije .... nikad čuo za njega.
Na bosanskom se ne kaze crvena zvijezda vec krvava kokarda.
Sta ti je biznis dodje frajer i promjeni ime kluba ko sto je trebo i onaj brko tan tan da promjeni pitarima naziv u Fk Alma Ra
crvena zvezda odradila trening
Da hoce i ovu Trnavu potopiti mamu li im hebem
@Laniakea da hoće
Ono kad navijas za Zeljeznicar, Arsenal i Legiu pa ne znas koji ti je klub od ova tri najvise zivot skratio ...
pa nije veliko iznenadjenje.videoton je jaci iz godine u godinu,trenira ih marko nikolic i prosle godine izbace bordoa,u play ofu za ligu evrope nalete na partizan.u bg odigraju solidnih 0-0 i u madjarskoj ih partizan rastimuje 4-0.ludogorec je odvratan a od 23 igraca,samo su 4 ili 5 bugari.dva bugarina startera,5,6 brazilaca i kolonija stranaca.odvratni su,pogotovo odvratni u onim zelenim dresevima.
Šteta za onaj peh Zrinjskog.