Vratio golgetersku formu
23

Andy Carroll: "Divlji dani" su iza mene

Klix.ba
Andy Carroll
Andy Carroll
Liverpoolov napadač Andy Carroll je odgovorio cinicima koji su ga prozivali zbog konzumiranja alkohola, rekavši im da su "divlji dani" iza njega.

Carroll je bio junak pobjede Liverpoola u nedjelju u polufinalnom meču FA Cupa protiv gradskog rivala Evertona i čini se da se vratio u golgetersku formu nakon što je i u posljednjoj utakmici Liverpoola u Premiershipu bio strijelac, i to nakon 517 minuta bez gola.

"Ono što je bilo ranije pripada prošlosti. Promijenio sam stil života kada sam došao u Liverpool i skrasio se ovdje. Uživam", rekao je Carroll za britanski tabloid The Sun.

"Ljudi često kažu da su me vidjeli u baru prošle sedmice, međutim, to su priče koje traju čitavu godinu i radi se o glasinama. Sve mi je to smiješno, jer uopće ne idem van", dodao je napadač Liverpoola.

Dodao je i kako u njegovoj porodici, ali i u klubu, znaju da ništa od tih priča nije tačno. "Puno vremena provodim u kući sa svojom djevojkom, odmaram se i gledam filmove. Kad sam tek došao u Liverpool, nisam bio u formi, ali se sada osjećam odlično. Borac sam i znao sam da će doći bolji dani", zaključio je nogometaš.