Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
platili pripreme sa njegovim raskidom
pranje 14 hiljada eura all bas na ves masini od nekog tamo
ja kad sam napiso da nece ni zaigrat u sl sezoni neki su mi pucali minuse. Bujrum opet.Nazalost u klubovima poput Zelje i Sarajeva nema vise onog nekad fudbala. sve se svodi na interes. pranje para i slicno
Nije momak ni dobio priliku od polovnjaka, kad je već kupljen mogao se malo razviti i prodati.. Ovako još jedan promašaj uprave.
Pa on je sam polovnjak.
Ne znam šta reći za njega, kad mu nije data ni neka prilika da pokaže šta zna tako da... Kako god, sretno mu bilo u nastavku karijere!
to onaj talent iz Milana? 😂
89. fula trenutne uprave
89. fula trenutne uprave