Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moyes ode na biro
sa ovim istim timom Ser Alex je izvukao maximum i osvajao sve sto se moze osvojiti...dok je ovaj mamlaz to unistio za par mjeseci.....njemu u timu da igraju Ronaldo,Messi,Bale,Neymar i sve najvece zvijezde,on opet ne bi znao postaviti taktiku....... GGMU
Mudro zboris Glori Glori Man United
ima to i do igraca. recimo rooney nista nije ekstra pokazao ove sezone kao ni van persi. mislim jesu dali dosta golova ali ipak se to radi o vrhunskim igracima. odbranu je trebao rekonstuisati jer vidic odavno ne igra onaj nivo kao prije par godina.a evans, jones i smalling su po meni prosjecni stopeti nikako na nivou premijer lige. a fletcher carick su po meni uvijek bili prosjecni igraci. uglavnom sa fergunsonom se ne moze mjeriti niko. a ko god dodje u manchester imat ce porblem da osvoji titulu. jer po meni i city i chelsea raspolazu boljim igracima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ti ces zabaru ubrzo... pa zajedno tugujte..
Ova vjest je ozarila srca i lica svih nas koji volimo i navijamo za United. Od prvog dana to nije stimalo. Kamo srece da je to ucinjeno i ranije mozda bi izborili ligu prvaka. Ovako prekasno za sve ove senzone. Ali zato naredne senzone vrtiti se starim navikma (osvajanju titula).
Ma igraci supci,nije moguce da isti team haman kod alexa igra ekstra a kod ovog sipak,kako to.Isti igracki kadar skoro pa ista taktika.Igraci su ti koji su zasluzili otkaz.
Vala kako je pao mora ti ga bit' žao.
Takav je posao kako je pocelo bila bi im upitna i eurpska liga! Bolje sto su ga otjerali da bar u zadnja dva tri kola smiri se situacija
fergi je galamio,ljut bio,vrsio pritisak na sudije i sve.jednostavno fergi jesjednako united
žao je i meni pirića pa sta ću,sto sarajevo odgađa sa čelikom na koševu,jel to zbog želje
I meni ga je brate zao. Dobio je samo 10 milja eura zbog otkaza..
nemoj da bi pomislio u Barselonu da odes...
Meni nije!