Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma idi vise treniraj tamo chievo,lecce nisi ti za engleske lige
eto po tebi je celzi veci klub od milana tovare
Po cemu je trenutno bolji? Jesu li mozda prvaci? Nisu. Zanimljivo. Na osnovu cega smatras da su bolji? Neuporedivo je za sada ;)
@glupost vodi ga i ti kuci je.o te on !!!
Ne znam kako mozete suditi Ancelottiu na osnovu samo ove sezone, dok je u prosloj donio 2 krune. I u ovoj je dosta dobro poceo dok mu otac nije umro i tada su krenuli losi rezultati. Mislim da je on vrhunski trener i da ce ako ostane Chelsea biti dosta bolji naredne sezone.
@abramovich vodi ga kuci je.o te on!!! a molim te da nađeš neki drugi klub za navijati...
chelsea nije veci klub od milana..al je trenutno bolji..a anceloti bi trebao ostati..covjek je u prvoj sezoni osvojio sto chelsea nije osvojila u svojoj istoriji..samo polu pismeni i nepismeni delikventi moju pisat nesto o karlu..ja sam fan chelsea i ja sam da on ostane..jednostano junajted je bio nedodirljiv..rooney i giggs su ovu sezou ubili..forza chelsea! cestitam man utd!
Hahaha a Chelsea je ono jako veliki klub :) Hajde iluminat poklopi se usima :) AC Milan je institucija za ove levate.
cuj chelsea veci klub od A.C Milan-a . svakakvih gluposti procitati. jedva imao nekoliko naslova prvaka a u europi veliko nista. i njemu to velik klub...ccc
Idi vala usro si i šefa i stanicu.
nisu ovi treneri talijanski za engleske lige oni mogu samo trenirati svoje talijancice i on i mancini nek zajedno kupe kartu za italiju....
Pakuj kofere!
idi treniraj Bari ili AC Milan nisi ti za velike klubove