Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Di Maria je sam trazio transfer prije dolaska Jamesa.. to je na prosloj presici potvrdio Ancelotti.. a dobio je i novu ugovor koji nije htio potpisati.. posteno, dovidjenja prijatno :)
Dođi u Manchester United, pomozi im!!!!!!
Zalit ce oni jos za njega isto kao sto Bayern sada za Kroosa, lik je brz, vraca se nazad, timski igrac a ne ko kristina cim izgubi loptu sjedne na polovini protivnickog terena
Zaboravio si napisati i da plače kad sjedne haha :D
prodadoste najboljeg veznjaka , ajde nek vam bude
S jedne strane se razbacuju parama, s druge Di Mariji ne žele dići plaču i zbog toga odlazi. Mislim da tu nije bila riječ samo o plači nego da je neka žešča trzavica, ali tko će ga znati.
pa kad uporno dovode igrace na njegovoj poziciji , prvo su to uradili sa baleom dok je di marija jos igrao krilo desno , pa kad je dosao ancheloti on mu je pronasao poziciju lijevog veznjaka , sada i tu dovode igrace i imaju modrica i jamesa koji su ispred njega na toj poziciji i on je po njima uvjek visak pa je logicno da je covjek nezadovoljan i nece da bude klupa igracima koji realno nisu nista bolji od njega , mada je to ogromna greska jer ih je on gurao prosle sezone u kljucnim momentima... ali sve to perez radi radi zarade , reklame itd... di marija izasao iz mode pa mora nova 'super zvijezda' da uleti od balea pa sad do jamesa. ..
Steta, steta, steta. Jedino pozitivno u svemu jeste da je Real poceo odlicno poslovati u ovim transferima sto se tice novca.
Di Marija je igracina,timski igrac,zna dodati,proci,dati gol...Ali nije "zvijezda"ko onaj balo Bale,nije dobar Fudbalskom "Holivudu"Realu...
U najveci klub na svijetu naravno UNITED, ajmo dovesti jos jednog zadnjeg veznog i jednog u zadnju liniju i to je to :D
vidim i danas rezultat ide na ruku tome kvazi naboljem klubu na svijetu! AFERIM!
Di Maria ce doci u City izgleda, haha..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)