Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dingospo!!!
Gospodin Don Karlo, mada na današnjem vaktu možda i previše gospodin!
Kad te u Ligi prvaka prije nekoliko godina dok si Bayern vodio pokrao Real Madrid, onda si na sudjenje imao primjedbe i bacao si drvlje i kamenje na sudije. Sad kad si u Realu, sad se ne zalis kad vidis kolike privilegije Real ima pa cak i uz Var.
Čisti dokaz licemjerja u tzv ‘kraljevskom’ klubu, nažalost vrlo malo obraza imaju iako historijski gledano nije prvi put da se ovakve spletke dešavaju s njima, ali naravno vade se na jednu utakmicu one 2009e u ligi prvaka koja veze nema s ovim takmičenjem… potpuno licemjerje.