Za svaku pohvalu
15

Ancelotti oduševio Englesku i nazvao navijača zaraženog koronom: Halo, Carlo je

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti oduševio je englesku javnost nakon što je pozvao jednog navijača Evertona koji je zaražen koronavirusom i obavio razgovor s njim kao znak podrške u ovim teškim trenucima.

On je slobodno vrijeme iskoristio kako bi pozvao navijača koji je zaražen koronavirusom, a njihov razgovor brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

"Zdravo Mark, kako si. Carlo je na telefonu", rekao je Ancelotti, a kada je ga je zbunjeni navijač pitao s kim razgovara, odgovorio je:

"Ja sam menadžer Evertona, a znam da si ti navijač tog kluba. Da li je to tačno?", pitao je Ancelotti.

"Da, i ja sam vaš navijač također. Dobro sam, trenutno gledam puno stvari na Netflixu", dodao je navijač, nakon čega mu je Ancelotti preporučio seriju Autsajder s HBO-a.

U nastavku, Ancelotti je govorio kako je ovo težak period za svakog navijača jer je nogomet u potpunosti obustavljen, a navijač mu je rekao da je opušten, ali frustriran zbog svega.

Dalje, menadžer Evertona je rekao kako je njegova porodica u Italiji te da je tamo situacija puno teža, a poručio je da ljudi u Engleskoj moraju biti vrlo oprezni kada je koronavirus u pitnaju. Nakon toga su razgovarali o Evertonu i drugim nogometnim temama.