Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meth nemoj se zamarati oko malih klubova koju su u dugovima ... znas ono kad si navijač Bayerna pa te boli qrac za male klubove.FCB!
Boga mi na dobrom su putu, samo naprijed veliki Madrid!!!
Grad jeste veliki, a klub jok...
ti se nasao pricat, a da ne govorimo o tvom mozgu koliko je velik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dobro, niko vama ne brani da idete do finala. Ali će vas tamo čekati Bayern....
Koga boli qrac sviđa li se Bayern vama šupcima što pratite el classico... Nije vam se sviđao ni prošle, pa je prvak. Nije ove, pa će opet. Ko vas yebe....to što imate transfere u klubu po 100 miliona ne znači da ste bolji....jer i u zaradi je Bayern daleko ispred vas a o kvalitetu da ne govorimo. Znači šta je problem....hejt, uvijek je hejt...
oni navijaju za pare...
Tako su svi treneri govorili od Del Bosquea i nemoj da i ti ostanes samo na rijecima!
Strašna Ekipa sa Santiaga Bernabéa !!!