Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rece i osta ziv, evo ga ko Dodik \"ja sam veliki srbin, imam 115kg i visok sam metar i devedeset\" Velicinu ne odreduju pare. Eto sad i City veliki klub?? Isto kao sto se ne moze porediti velicina Zidana i recimo balavca CR7
Kakav PSG jedva bodove kod kuce uzima
Hahahaha isti Home Puzić !!!
ma nije da vi niste htjeli da trosite pare,nogo niko od tih igrace nije htio da dodje u PSG :D :D :D
Olimpic Sarajevo bice jaci i od PSG-a !
PSG ovah put uzima titulu bez ikakvih poteskoca
kupite kloca, u City-u ima samo tijesno na klupi zbog njega
Vidi Ancelottija, jos samo da koju sevdalinku zapjeva :))
POSTO VIDIM DA NEMA NIJEDAN CLANAK O TOME.. ZELIO BIH U IME UDRUZENJA NAVIJACKA FK. SARAJEVA DA SE ZAHVALIM RUDNIKU MRKOG UGLJA KAKANJ NA DONACIJI OD 30 TONA UGLJA.. SA OVOM DONACIJOM LAKSE CE NAM IGRACI PREBRODIT ZIMU KAD SE VRATE SA PRIPREMA SA TERMA I IZ ČITLUKA... ALDIN POPARA HORDE ZLA 1987 MI SMO DIVOVI !!!