Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Amir Halilovic,ne znam sta je tebi al kompletnijeg igraca od RONALDA nema druze,i ako ga ne volis,samo on moze dobiti zlatnu loptu ni jedan drugi..!A jos kazes kao i Ribery je prosle godine sve osvojio,jel to ozbiljno?pa nije valjda da ja Ribery za tebe u istom rangu sa Cristianom,ako jest onda ti zaista pojma nemas druze,jedan Robben u TOP FORMI je bolji od Ribery-a,vidis kako im ide u FR repki cim Ribery ne igra odmah ljudi imaju bolju igru,al et nebitno..!
Zasto poredite non stop na svakom clanku genija i masinu Messi je klasicni genije dok je Ronaldo istrenirana masina sad predispozicijama i dosta talenta, obojici kapa dole
Docent !
Veliki gospodin i veliki trener..... Zna čoek svoj posao.
Cristina is jealous about Leo. http://magnumopus.manifo.com
Get over it. Dokurtčili ste s tim "Cristina"... Ne kontam kakvi te komplexi moraju prati da pokušavaš da ismijavaš jednog od najvećih sportista u historiji.
Ubi ovaj Ronaldo ovu godinu... nisam navijač Reala niti Barce. Samo kažem..
nisam ni ja ali prvo messi pa onda svi ostali
U ovoj kalendarskoj 2014 godini: Mesi ima 49 golova (6 iz penala) i 21 asistenciju Ronaldo ima 54 gola (11 iz penala) i 17 asistencija
PRIKAŽI ODGOVORE (8)