Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojim povratkom i Real proigrao :)
Alonso je vec godinama najbolji na svojoj poziciji ,nositelj igre reala i spanije. Jedini ko mu moze donekle parirati je yaya toure zadnje 2 sezone,naravno ne podcjenjujem pirla koji je takodjer vodja poput alonsa,al je defanzivno los u odnosu na alonsa koji radi odlican defanzivni posao.
Svojim povratkom, Alonso je igru Madrida podigao na jedan mnogo veci nivo. Definitivno je nezamjenjiv na toj poziciji zadnjeg veznog. Pravi maestro, s toga i ne cudi Karlova izjava...