Olimpic postigao dogovor
0
Amir Zolj stiže među Vukove
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI SE POJACAVAJU SAMO NASA UPRAVA AKTIVIRA PENZIONERE I PREDTAVLJA IH ZA POJACANJA,A PARE VEC UPLACENE ZA MEDENI MJESEC PLISANOG NA KARIBE,SRAM VAS BILO.!!!
Nevesinjac manje u Veležu. Hvala ti Bože !
@dijasporski Nemaš ti pojma o životu!
Ovaj vuk i dijasporac ko da su pretplaćeni na tekstove u kojima se veliča olimpik i gracić sigurno su mu familija ili rade u jednoj od njegovih višebrojnih firmi pa na svaki post dobiju bod na platu... a olimpik je bosansko čudo baš kao i piramide u Visokom...još jedan od brojnih post ratnih nadrealizama...
BRAVO DIJASPORAC
KO TO KAZE KO TO LAZE DA JE OLIMPIC MALI NIJE MALI NIJE MALI BOSNJAK GA BRANI
naprijed olimpic ljubavi moja
Ovo je ok igrac a mozda i bude nesto od njega nekada. Pametan potez ,pa nece pustiti da OKAC dovodi poluigrace sa strane pa da on sjedi na klupi. Gracic opet pametan potez.
\"Želio sam promijeniti sredinu iz mnogo razloga. Olimpic je bio izuzetno korektan tokom pregovora, prije svih trener Jusufbegović koji je i najzaslužniji za moj dolazak na Otoku. Nadam se da će Olimpic biti lijepo iskustvo u mojoj fudbalskoj karijeri,\" kazao je Zolj za naš portal.
@kleveta A da se naučiš nositi sa porazima. Olimpic razbio Velež, da ne govorimo za moćnog Želju!
nije tačno, Zolj je demantovao ovu vijest na svom profilu, tako da od ove rabote nema ništa, GRACIĆ mora znati da VELEŽ nije njegova filijala, nek gleda svoja posla, samo se pitam kako je jesenas dobio Velež u Mostaru s 3:1? hm, veliko pitanje....nije ni on čista posla.....
Nek se napushi k.rurcha i on i svi koji u njegovim godinama idu za parama. Nikad od njega nece biti igraca!