Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRUKA I SRAMOTA NASI NAJBOLJI IGRACI ODLAZE U 2 LIGU SVICARSKE STEVAVANOVIC , PA 2 LIGA NJEMACKE DULJEVIC SAD ORDAGIC U PROSJECAN NORVESKI KLUB
Neka je I on otišao da ga više ne povezuju ni sa kim. Kada se vrati za godinu ne treba sa njim potpisivati jer nikakve koristi od njega više nema jer ga iz ove lige ne možeš nikom prodati sa 26 godina. Gubiti još godinu sa njim dok ga vratiš u formu I kasnije neće htjeti produžavati ako ga uspiješ vratiti je samo gubljenje vremena I para.
Sretno Amere.
kraljina konačno dozivio da igra na terenima koji ne liče na oranicu :D
Zivim u No ,nikad nisam cuo za ovaj klub :D
Tvoja sramota onda, Bergen je bio nekadašnji glavni grad Norveške a Brann trostruki prvak i jedna od rijetkih ekipa koja je skoro svaku sezonu provela u prvom rangu.
živim u BiH a čuo sam za ovaj klub
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako se tamo ustali, kroz 5 utakmica će dobiti poziv reprezentaciju. Jer bi naučio igrati očito, skroz drugi igrač od onih pet godina u Premijer ligi BiH, bez poziva.
Je li sloboda sta zaradila?
zaradila vnogo,dje ce nasi mutavi klubovi zaraditi -Han har signert en kontrakt med Brann ut 2020, og kommer gratis som bosmanspiller til Bergen.-
@nagibuzbrdica22 koja zalost leb te jebo.Gledam Zrinjski kaznjava Cavara sto nece da ide u Maribor kako oni ne bi mogli zaraditi 200000eura a do kraja godine bi glat mogli dobiti 600-700 000 eura kakvi seljaci majko mila.
Baš 'veliki korak', naprijed, u karijeri!