Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kad je Safet Susic preuzeo Barselonu nasim se vrata otvorila
@Ezelabi kako Valverde vodi Barcu ne bi im bio ni los Safet
Bajkica cika Ahmo bajkica....dobar je Amer.....al nije to ni za barsine klupe....nazalost
Barcelona ako bas treba igraca kako treba onda je to Pjanic, 100% bi se vrhunski uklopio u njihov stil igre.
Ja mislim da je skaut gledao samo Olmu a ovo ostalo je sve plitak potok😂
Svi ga zele a na kraju ce zavrsiti u Erzurumspor🙈🙈Nasim igracima je najveci domet Turska liga pogotovo druga ili klubovi koji se bore za opstanak..
@MitarMiric1956 Iz dinama moze u tursku samo ako ga se dinamo odrekne, kao hodzica koji je zavrsio u madarskoj!Ako sve bude normalno ,ode on u lige petice!
Jaooo suplje
Protiv Citya je imao 7 paseva, od kojih 5 netočnih (link ispod), tako mu uglavnom izgleda svaka utakmica protiv malo ja u Europi, u HNLu dobije priliku protiv Varaždina 90 min (zadnjeg u ligi) i izgube 1:0, promaši 4 zicera.....Lik nije za Dinamo a vi pišete o Barci. https://www.whoscored.com/Matches/1426918/Live/Europe-UEFA-Champions-League-2019-2020-Manchester-City-Dinamo-Zagreb
Nisu zbog njega dolazili plus dinamo ipak pravi igrace.
Dinamo gledam svaku tekmu,Gojak je veliki potencijal i napredovat ce jos kad ode u neku jacu ligu ali nikad nece biti igrac za top klubove,igra prema nazad mu je totalno losa i cesta sebicnost ali za neki klub sa sredine tabele iz lige petica ce biti sasvim dobar
Aha