Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro dosli u nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu i lijepo se provedite.
Welcome i lijep provod :)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Slainte !!!
Ako je iko pomogao i pomahao BiH onda ksda je to tre alo, to je bila Sjeverna Irska. Za one koji ne znaju, cuo sam da je i prvo oruzje koje je uslo u Grad bilo od jedne.....hmmmm.....organizacije is Sjeverne Irske.
Cheers Fellas :)
Usput da učimo i malo geografije. Engleska, Velika Britanija i UK su tri različita pojma. Engleska+Vels+Škotska=Velika Britanija a plus Sjeverna Irska to je onda UK (United Kingdom) i sve to plus Republika Irska = Britanska ostrva.
https://cdn.britannica.com/s:750x1000/41/193441-004-F59FCB25.jpg
Irci raja i poprilično nam slični po mentalitetu.
akoče igrat uzelenim dresovima irsi ondaču naviati za imperijalistićke bošnjijake koji nam dadoše komšiča .još samo danam zabrane inaš viekovnu posdrav za dom spremni ida skončamo zauviek snjima
Bosna je najljepša zemlja na svijetu gdje se svaki dobronamjerni čovjek može osjećati kao kod kuće u
sto matt parla bosanski :)
Nas i Iraca nekolko miliona!
I njima žičara 20 KM.