Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ga ko samuraj sviju mi :D
JAČI OD RATOVA, UDBE I PARTIJA F.K.ŽELJEZNIČAR !!!
PACO .
Lani su suci donijeli Želji 10 bodova (Zrinjski, Gošk, Zvijezda...), plus ga pogurali u kupu u sredili konkurenciju za 5-6 bodova. Pa računajte le li trebao biti prvak. Ove godine već su mu donijeli pobjedu protiv Borca (Čuić), Goška i Čelika. Opet računajte - bit će do kraja više od deset bodova. Jadan je to klub i llažne su to veličine.
@EmiRem Zaboravljaš slučajno ili bezobrazno namjerno Levski kojeg smo izbacili, a ta ekipa se igrala sa vama u Evropi! Drugo, ispali od Maribora i sad veličate tog Maribora, kao oni su neka ekipa, garantujem ti da nisu bolji od Levskog i da bi ih Sarajevo izbacilo na vašem mjestu. Treće, Zeta ako si gledao tu utakmicu onda bi trebao priznati da se provukla kroz iglene uši, na AFH im je sudija dodijelio slobodnjak iz kojeg su poentirali, a CG su imali 2 šuta na gol od kojeg su jedan zabili, dakle za 180 minuta imali su 3 šuta i dva gola, a mi smo imali bezbroj šansi koje nismo uspjeli realizirati (faktor sreće).... Ne bih dalje da raspravljam, ono što je bitno jeste da su vas ljudi počeli kontati i počeli potvrđivati ovu moju priču!!!!!
Ma, ako nisu igrači formi, sigurno će OPET biti u formi kakav Vukasović, Skakić, Arnautović, Bećirović, Udovičić...
E moj bolo kako si retardiran i ogranicen ko balkon...Pa kako mozes porediti CL sa oniv vicem od EL.... Mi smo ispali od maribora koji igra grupu u EL i ravnopravno se bori sa laziom, panathanaikosom (kojeg je opuhao sa 3-0) a vi ste ispali od GOLUBOVACA...HEJJJ GOLUBOVCI....koji su nakon sto su izbacili \'\'velikana\'\' primili 14 komada....HEJJJ 14 komada!!!!
Ja i Steven Segal...
ŽELJEZNIČAR DO GROBA !!!
SIR IZ GOLUBAVACA JE DOKAZ DA SE SAMO UZ DOBAR SIR MOŽE POSTIĆI USPIJEH U EUROPI
Čombe jesi li to ti?
Otprilike to ide ovako.Zeljo citavu sezonu stimucka sa sudijama ne samo na svojim utakmicama nego i na utakmicama konkurenata,a onda mi pravimo viceve o zeljinim nastupima u Evropi.
@ jedi knight To je rekao i gadafi americi još davne 1966 god.
U GOLUBOVCIMA JE NAJLJEPŠE
AMARE DA STE U STADION ULAGALI KOLIKO U SUDIJE I OTIMANJE PRVENSTAVA (OD KOJIH NIKO NISTA NIJE IMO JER SE ODMAH IZBLAMIRAMO NA POCETKU) MOGLI SMO IMAT SAN SIRO NA GRBAVICI.
@BOLO istrazivanja su pokazala da su najcitaniji oni komentari koji su skriveni.
Moze Amar sa svojim babom radit prljave rabote kao i prosle godine,ali UEFA statistika je neumoljiva,a ona govori da bez pomoci sudija Zeljo se pretvara u šabanligasku ekipu .