Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na svaku vijest u i u vezi fk Zeljeznicar toliki broj dusmanskih komentara od hordasa da je to nevjerovatno.Nije to vise ni komsijsko prepucavanje vec cisti dusmanluk.Ima i jedna stara izreka..u dobru se ne ponesi,u zlu se ne ponizi....btw sretno u evropi a Zeljkan ce se vratiti na pravi put aBda
Konacno nakon ihuhu da dovedemo mladog i perspektivnog igraca .
Napokon,jedan klub da dovede mladog i talentiranog igrača a da je iz BiH
Najbolje kad se jave navijaci sarajeva da komentarisu,vas zeljo bas zanima pa kako i ne bi kad vas je jahao kao turci,srbe pa kao sada dosli do daha....a u lavoru srba kao na Karadzordzevu!
Strasan igrac, prosle godine se Akhisarspor i Eskişehirspor otimali za njega. On je na kraju naravno odabrao Bayrampaşaspor dje je ostvario zavidnu karijeru i odigrao 30 utakmica. Nakon toga stigle su ponude iz Gençlerbirliği i Gümüşhanespor, medjutim prije svih iz ljubavu odabrao Zeljeznicar, a s obzirom da ce mu plata biti 300KM (+40KM bon u Bingu), prisiljen je vikendom izvoditi Amarovog psa za sta ce dobiti jednu stolicu za istocne tribine mjesecno.
@kontrakontre Heheeeee...kerozderu evo ti (h)aplauz...usafunj'o si se dok ovu glupost nisi napis'o...aj sad ganjaj kerove lutalice za tvog vlasnika ,kerozdera iz vijetnamske dzungle...hehehee.!!