Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu svi bosanci otisli kuci :D
ostao je moj zet Suđuka
Svaka cast braco,drago mi je kao da smo i mi prosli,a jos draze sto ste izbacili ruse.
Najvaznije je da je trener autoritet, a ne ko kod nas Susic kad ga covjek pogleda isto kod je plako 5 dana.
SVAKA ČAST, šteta samo što stručnjak takvog kalibra neće možda za života voditi zemlju u kojoj je rođen.
Nogomet je strana riječ u Vahinom vokabularu. Baš kao i u mom...
Cekamo te,Vaha
" ovaj smo rezutat ostvarili s puno etuzijazma i disciple" - veli Vaha. Mi za te rijeci i ne znamo, ili ti ove nase picke ne znaju. Daj ti njima brate da lupuju i qaraju trebe, hebes sve ostalo.
ova jablanica fakat nije normalna vaha braco lulic teletovic
hahaha gojka si zaboravio :D
Imao je petlju da se suprotstavi i rukovodstvu alžirskog fudbalskog saveza i najvećim zvijezdama i istrajati, a ne ko naša p.i.č.k.i.c.a. kome su komandovali svi od nazovi zvijezda, novinara, a na kraju i familija. Svaka ti čast Vaha.
Kad na klupi imaš stručnjaka i od prosječne reprezentacije je moguće napraviti odličnu. Kad na klupi sjedi selektor-amater i najbolja reprezentacija postaje mediokritet. Alžir ima stručnjaka, mi amatera. Svaka čast Alžircima. Nadam se da će i Njemačku preskočiti iako će to biti jako, jako teško.
Ova pobjeda je poklon Velezu za njegov rodjendan !!!
Bravo Vaha od nicega covjek napravio ekipu . Red Rad Disciplina Bravo Majstore
Svaka cast! Gledala sam sve tri utakmice alzira, lijepo momci igraju, disciplinovano i drago mi je sto su uspjeli. Zao mi je sto i mi nismo imali prilike ovako na ulicama da se radujemo kao alzirci, al o tom po tom, bice vremena. Steta sto idu na njemacku, mislim da nemaju sanse, ali nikad se ne zna. Mogu biti ponosoni u svakom slucaju i Vaha i njegovi momci jer su pokazali kako se srcem igra za nacionalni dres. Bravo!
Bravo Vaha,i Dinamo je postao lošiji klub tvojim odlaskom
Bosanci IPAK u 8-ini :D pa kako tako :D ...