Nogomet
0

Aly Cissokho na meti Arsenala

Totalsport
Mediji u Francuskoj tvrde da je menadžer Arsenala Arsen Wenger ozbiljno zainteresiran za angažman nogometaša Lyona Alyja Cissokhoa.

Iz istih izvora dolazi informacija da je zbog problema s ozlijeđenim igračima na poziciji lijevog braniča Wenger primoran potražiti kvalitetno rješenje, a na listi želja visoko kotira Cissokho kojeg će pokušati dovesti u januarskom prijelaznom roku.

Premda je često u javnosti govorio kako želi dovesti igrača za tu poziciju na posudbu dok mu se ne oporave ozlijeđeni odbrambeni igrači, francuski strateg čini se nije uspio pronaći odgovarajuće rješenje.

Prema pisanju L'Equipea Cissokhov agent bi se uskoro trebao sastati s predstavnicima Arsenala, a procjenjuje se da bi transfer mogao težiti oko 10 miliona eura, jer 24-godišnjak ima ugovor s Lyonom do ljeta 2014. godine.

Wenger je prije okretanja prema Cissokhou pokušao ući u pregovore s Manchester Cityjem oko angažmana bivšeg engleskog reprezentativca Waynea Bridgea, međutim City ne želi posudbu, a problem su predstavljala i visoka igračeva primanja kojih se nije namjeravao odreći.