Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što nije malo plesao protiv Chelseaja?
Da mi je skontat šta je to provokativno, ako se postignuti pogodak proslavi..... sad je znaći postalo zabranjeno slavit pogodak. Stvarno ne kontam... al hajd...
HAHAHAHAHAHAHAHA , bubni bubni :D
A šta je ovdje provokativno?
@bubni.com a da mamu ti bubnem
Dispciplina na nivou....Kad bi se oni smecari iz Reala ovako izvinuli...
Vidi se da su pohadjali plesnu skolu Fernando Torres !!!...zavrsili prvi kurs, drugi kurs se sastoji od plesa nad Valdezom, gdje on kao riba na suhom plese i gleda u ledja gore pomenutom igracu !!!... btw. svaka cast Pujolu !!!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
sta je sad ovdje provokativno, uvjek neko plese kad da gol... kolko ih samo plese ko onaj brazilski keba...
Što nisu plesali kad ih je Chelsea j.e.b.o.?
Ovaj Dani Alves je inace teška papč.ina
@alla\'mi vec sam rekao da su se rukovodstvo kluba, igraci i navijaci celzija izvinuli zbog izbacivanje barce :)
cuj izvinjavali se, gvardiola ljut, zbog cega ba ? zbog proslave gola hahahhaah ja gluposti i pre.se.ravanja
Ne vidim nista provokativno ovdje. To sto su domaci navijaci ljuti sto je njihov klub dobio toliko golova, njihov je problem.
Da li ste ikada poželjeli da možete da pošaljete SMS sa tuđeg telefona? Sa BubniSMS to možete!! Naš servis vam omogućava da birate od koga poruka stiže! To može da bude vaš broj - ili bilo koji drugi! www.bubni.com
Pederska posla
Eno i Chelsea se izvinjava sto su ih izbacili onako losom igrom. ;)