Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj utd je odavno tim za sredine tabele , a i njihovoj igri na celu sa ovim irvasom necu ni komentarisati. Kada te chelsea koji je u jako losoj formi u svim aspektima igre pojede , onda znas na cemu si. E moj smorinho , autobushino , nabinho.
Man Una.krenuo svim silama,pa da nisam gledao utakmicu rekao bih da su ih bas nesta bili stisli. Chelsea ih pregazio na terenu, ma pregazio :D
jesu glupi u Realu, prodali Moratu a ostavili Benzemu, igrača na kraju karijere, iscjeđeni limun.
Ovaj Morata stvarno igračina. Sreća pa je otišao iz Reala. Sve do ove godine sam mislio da je neka "sretan ubleha" u pitanju, međutim, duboki naklon.
Gledati bilo koju utakmicu u Engleskoj osim City-ja i donekle Liverpoola je tolika patnja da covjek uz to ni zaspati ne moze. Toliko nabijanja, netacnih dodavanja, toliko nedefinisana igra, patnja... Prebacim na Villareal-Malaga i odmorim oci.
A na Villareal - Malaga stadioncic od 5000 mjesta, 20 navijaca, atmosfera ko da je sahrana, neki amateri igraju ne znas im ni imena, nit ko igra nit ko im je trener hahaha. Tako i ja, upalim El Classico, pogledam kako se manekeni bacaju po podu i prebacim na Everton-Watford i uzivam u pravom muskom fudbalu
sve na stranu al je Chelsea bio bolji i zasluženo pobjedio
Haha , jak mančo😆😆😆
Haha, silni igraci, ne znam koga jos nisu doveli, a ne mogu celskog pobijedit.
City ipak osvaja ovo
Golčina glavom.
kazem opet i opet mun. und. velika 0 od ekipe idemo fanovi okupljajte se opet 🤣🤣🤣
United opet ponire... losi perlosi ovih zadnjih nekoliko utakmica... nestala ona leprsavost sa pocetka...
Ma oni su talašika od odlaska Fergija. Ono su bile samo bljesak utakmice.
murinjo kesa.