Novac nije problem
4

Alvaro Arbeloa: Pomoći ćemo Ronaldu

Totalsport
Alvaro Arbeloa
Alvaro Arbeloa
Nakon što je javnosti objavio vijest da je tužan pa čak i da razmišlja o napuštanju Real Madrida iz poslovnih (klupskih) razloga, Cristiano Ronaldo naišao je na pozitivnu reakciju svojih saigrača...

Španac Alvaro Arbeloa objasnio je da cijela ekipa nije znala za probleme koji muče njihovog saigrača, ali i da su svi igrači spremni pomoći Ronaldu da ponovno pronađe osmijeh.

"Očito mu je potrebno samo malo više pažnje i ljubavi. Mi ćemo mu to kao saigrači, prijatelji i obitelj pružiti! Svako ima pravo biti tužan, pa tako i on koji je osoba poput svih nas. Pomoći ćemo mu", rekao je Arbeloa, te nastavio:

"Nadam se da navijači nisu pogrešno shvatili njegove riječi. Mediji imaju jak utjecaj, a ljudi vjeruju svemu što piše. On je svjestan da je u najboljoj ekipi svijeta i nadam se da će ostati ovdje sve do kraja svoje profesionalne karijere".

I dok mnogi, poput legendarnog Brazilca Roberta Carlosa, vjeruju da je Ronaldo postao utučen jer nije osvojio naslov najboljeg igrača Evrope za prošlu sezonu (Iniesta), Arbeloa ne vjeruje u tu priču.

"Cristiano uvijek želi osvajati trofeje, ali mislim da Ballon d'Or nije jedan od presudnih. Za njega je najbitnija ekipa, Real Madrid, i zato ćemo mu pomoći", rekao je Arbeloa te opovrgnuo ono o čemu svi špekuliraju.

"Nemojte misliti da je u novcu problem, jer nije".