Izborna skupština tima sa Grbavice
1
Almir Gredić novi predsjednik FK Željezničar
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa eto gredicu trebalo bi izraditi police za nove trofeje brzo ce kraj godine i tako
Istim stopama ce krenuti i manji sarajevski prvoligas u narodu poznat kao torpedo te za preCjednika izabrati vrlog hefendiju halaima i konacno ispuniti obeacno navijacima-Dzuma svakog petka na hadisonu.
ŽELJO ŠAMPION,UDBAŠI S KOŠEVA FUJJ !
Brod pomalo tone i mornari ga napuštaju. Kapetan Žujo prvi pobjegao, unezvijereni mornari imenovali novog kapetana bez ikakva iskustva i sposobnosti. Nestalo love od Džekina transfera, potrošilo se na večere i plaćanje sudaca. Osim potjerao Zebu, jedinog pravog igrača. Sretna Nova godina!
mini, JUMBO i ovako
Polako,stepenica po stepenica i drzava je nasa To se odnosi na ove papke sto pisu ovakve komentare u vezi Grede ! Sretno Greda
Volim Zelju ,ali ovo je stvarno previse.Predsjednik Zelje....pa ne mogu da vjerujem........razocaran......sve sto nas je krasilo i pravilo razliku izmedzu nas i onih majmuna ispod Nahoreva pada u vodu.
Sarajevo ponos uvijek ce biti, cuj sandzaklija im predsjednik kluba:) Kakav je to dosljacki klub ili ti ga klub dosljaka:) jadna vam majka:)
Pa stvarno !! Opet sijaset bolesnih pitara na temi o Željezničaru. Ma jok, nisu oni bolesni..... MoSa LjOžE
Cestitam mom zamljaku na uspjehu i nek je sa srecom. Veliki pozdrav iz Avganistana. Elvira Banda Cvrk.
Mi cemo ipak pogledati puno mjerodavniju UEFE listu na kojoj nema ni baba, ni striceva a ni nacionalnog kljuca i ona kazuje da ste vi sverceri papirnatih trofeja koji zaostaju podobrano za nama! Cao puteru i nastavi se zanositi korumpirano-papirnatim trofejima na njivama BiH!
GREDA LEGENDA, A TEK ŠTO JE VOLIO ZABIJATI DEDIĆU I ALAIMU TO JE ČUDO
Sve komentari napacenih, mentalno retardiranih pitara, koji nemaju druga posla vec da nas prate u stopu. Pogledajte tabelu, trofeje, prihode, i igrace pa onda shvatite koliko ste iza nas. Gredicu sve najbolje na novoj funkciji, ziv nam i zdrav bio. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI.
Faca je ovaj Gredić,mlad obrazovan i ambiciozan
IMAMOLI MI DIVOVI BRE PREDSEDNIKA ?
Vi se trebate traziti u hrvatskom rijecniku i u prijevodu znacite S.U.P.C.I
AKO IKO IZGRADI GRBAVICU TO ĆE BITI SANDŽOS,JEDINO ONI POSLIJE TURAKA I AUSTROUGARA GRADE U OVOM GRADU