Nema kraja mukama
57

Alli završio na operaciji nekoliko dana nakon što je fotografisan s raznim opijatima

D. P.
Englez je uspješno operisan (Foto: Instagram)
Englez je uspješno operisan (Foto: Instagram)
Posrnula nogometna zvijezda Dele Alli objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta nakon što mu je urađen operativni zahvat.
Iz dana u dan ne prestaju problemi za nekada najvećeg talenta engleskog nogometa, a sada je završio na operativnom stolu zbog problema s kukom.

Ranije ove sedmice Alli je šokirao javnost nakon što je isključen iz tima Bešiktaša, a to je "proslavio" na zabavi u stanu na kojoj je ispred ovog nogometaša bio prepun stol raznih opijata.

Ta fotografija zgrozila je Allijeve fanove pa su i oni najoptimističniji odustali od nade da će se 27-godišnji Englez vratiti u nekadašnju formu s kojom je stigao do rekorda kao prvi i jedini tinejdžer koji je u debitantskoj sezoni Premier lige imao dvocifren broj i golova i asistencija.

Nekoliko dana nakon sporne fotografije, Alli je objavio informaciju da je završio na operativnom stolu zbog problema s kukom. Operacija je prošla dobro i Englez je najavio odlazak s društvenih mreža kako bi se usredotočio na povratak nogometu.

"Operacija obavljena, sve uspješno i u redu. Hvala svima koji ste mi slali poruke podrške", poručio je Alli na Instagramu.

Alli je potvrdio da je zbog operacije sezona za njeg završena, a to znači i da je privedena kraju posudba Bešiktašu iz Evertona.