Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je kixovo piskaralo shvatilo da je postao plaćeniji od igrača. Ne provaljujte se. Naplatili bi reklamu na kixu 1000 KM a objavljujete totalne dezinformacije. "Allegri will receive a salary of €7 million per season under the new contract, which was agreed following discussions with club president Andrea Agnelli and CEO Beppe Marotta".
ovo nije tačno, godišnji ugovor mu je 8 M€ a igrači tipa Higuain imaju to mjesečno
Alegri pojma nema,da trenira u engleskoj bio bi ispod Bilica .Protiv reala izveo 3 stopera,2 beka I 2 zadnja vezna pjanic khedira i onda se navijači pitaju kako izgubismo.
sva sreća da ima kliksovaca trenera da podijele svoju mudrost
djesi selektore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogo bolji od Conte-a u kup takmicenjima. Serie A svakako nije problem, kao Bayernu BL. Kupe najbolje igrace iz lige i prosetaju se do titule. Allegri je vratio Juventus u sam vrh evropskog fudbala. Mislim da ipak mogu do titule u CL u naredne dvije sezone. Bayern je gubio finala 2010. i 2012., pa uspio 2013. podici trofej.
Svaka cast podrzvamo dobar trener i takticar