Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZA JUVE
Allegri je otanjo u zadnje vrijeme...Pravi se budala sa El sharaawyem, mogao je naci nekog pametnijeg igraca umjesto njeg...nadam se da ce se popraviti protiv napolija...Forza Milan
Jedini ozbiljni igraci u Milanu su Silva i Boateng. Ibro je cista ubleha.
Igrači koji nešto vrijede u Milanu su Silva, Boateng, Ibrahimović. Robinjo, Pato su izvikani, ništa drugo. Ibrahimović ih drži u trci za skudeto. Govoriti da Milan ima duplo jaču ekipu od ostalih je smiješno.
Milanu bi godilo i 5 poraza u nizu, jer bi se tada tebe riješio...
Nema ko da kreira igru, i ibrahimovic definitivno previse slobode ima.
SALUTATI LA CAPOLISTA ! :) Ciao rossoneri.
Lik ima bar duplo jacu ekipu od sviju osim Intera i nemoze da stigne Juve. Ne sjecam se dobro, ali cini mi se da je ovaj degen nesta kritikovao Mourinha. Valjda htio da se malo promovise preko imena jednog velikog trenera. Da nema Ibrahimovica davno bi ovaj letio, a i protiv Barce ga je vadila individualna klasa njegovih igraca a neke njegove lafo taktike.
Allegri, sve me vise i vise razocaravas... Mislim da nije trener za velike stvari, ali ima jos do kraja sezone da nam dokaze suprotno.
fali nam bolji trener idi.ote jedan, koji nece igrati sa van bommelom i ambrosinijem u isto vrijeme, sa robinhom i el sharaawyem u isto vrijeme, koji ce natjerati ibru da malo potrci, i koji ce dovesti eriksena iz ajaxa a ne ove sto su dosli. koristi tebi ali meni si 2 godine oduzeo sinoc ma.mu ti.