Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi sada kenjaju o ovoj utakmici. A o prvoj ni spomena. Milan je njih ubio na San Siru, Arsenal Milana kuci i eto. Bolji ili sretniji prosao. WTF.
bas je aorist koristio
\"da mu nema zlatana i jos par dobrih igraca\" kako si smijesan...pa bolan jel real imo sve moguce igrace pa ga zguzi guardiola prosle godine na svim frontovima..cuj \"da nema\"pa nek igra morinho malo bez ronalda-ozila-carvalha pa da vidimo il bilo koji tim bez glavnih igraca dobro neko rece fm je samo igrica
svaka mu cast..pogrijesio i javno priznao...rijetko se ovo cuje svima neko drugi kriv..nadam se da ce milan doc najmanje do 1/2
Ja sam Milanista al zasluzili su da ispadnu zbog sramotne igre i totalne nepripremljenosti za uzvrat.Mislili su da ce se setnjom dosegnuti cetvrfinala.Neki igraci,kako to mogu biti igraci velikog Milana?Ovaj lijevi bek Mesbah odakle on zaluta pa on ne moze ni u moje Vrbanjuse da igra.,Emanuleson taraba-kao muha bez glave glumi nekog kreatora,Al Sharravy koji moze zabiti Sieni i Parmi al je milion milja od like prvaka.Jos da se doda da Ibra igra kad mu se igra,i trci kad mu je cejf a ne kad treba i ko kakav jalijas samo psuje svojim igracima za bilo kakvu loptu da mu daju ili ne daju.On bi trebo da ih nosi svojim liderstvom,A Robinho...nekad bio dobar Brazilski igrac Robinho a sada je rinaka.A to bi ja sve pridio losem treneru koji nema kontrolu u svlacionici.Pa bil Ibra,Robinho prosipali ovaj lopovluk Guardioli,mislim da bi sjedili na klupi ako se nebi profesionalno ponasali.Alegri nije licnost jakog karaktera samo jedna smjesna karikatura.Milan je prevelik za njega!
@m : previse igras FM-a ipak to je samo igrica
Da je sjajan nije. Al da nema rezultat ima. Analizirajuci sinocnju utakmicu - na poluvremenu je popravio nedostatke iz prvog dijela utakmice. A Arsen je izgleda uso u svlacionicu i reko hajmo sve isto... A sad vidicemo za dalje. Tek je par godina na klupi, u nizim ligama je imo solidne rezultate.
Ovaj Allegri je jedan od gorih trenera koje sam ikada vidio. Covjek nema veze s poslom. Niti ima pravu strategiju, niti taktiku, niti zna sklopiti pave igrace u odnosu na protivnicke timove u datom momentu, niti zna da mjenja na vrijeme igrace i prilagodi ih postojecoj utakmici, niti zna na vrijeme da izvuce iz igre lose igrace, sve u svemu trener katastrofa. Da mu nema Zlatana Ibrahimovica i jos par dobrih igraca Milan bi bio ispod sredine tabele. Za ovog Allegra je Mourinho izmislio sve sto Allegri nema.
Hahahahahha, cuj \"pogrijesih\" xD
Allegri stari poeta
novinari su stvarno budale, cuj \"pogrijesih\" hahahaahahahahhahahhahahah
Primili su gol iz drugog kornera a ne iz prvog.
And it\'s Arsenal, Arsenal FC We\'re by far the greatest team The world has ever seen!
Nisi ti pogriješio sa formacijom, ti si pogriješio sa profesionalnim opredjeljenjem.