Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanića pratim od početka karijere, ne znam je li bio punoljetan dok je igrao u Metzu. Najdraži igrač nakon Prosinečkog, već je napravio fantastičnu karijeru a tek mu je 26 godina. I često nisam objektivan što se njega tiče. Ali da je sinoć dobro odigrao, nije Alegri, bio je loš, jedno od lošijih njegovih izdanja ikad.
Ne seri ! Balija nema blage veze s fudbalom.
sto su ovi bejha mediji naporni s ovim pjanicem,dzekom,da imaju proljev vi bi prenijeli vijest
Da ponovim svoj komentar od 16.10.2016. "Pjanic je strasan igrac, ali pitam se ljudi moji da li on moze sastaviti 5-6 utakmica a da nije povrijedjen. Evo i sad ako nije povreda onda je stomak i sracka, vazda ga neki maler prati. Da je imao manje povreda sad bi igrao u Barceloni ili Realu, mada ok je i Juve." Znaci kod njega sve po starom, nazalost.
nije sramota ako se usere na terenu, važno je zabit
A nista o ozljedi ?