Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix na aparatima. ;)
Neznam ili mi nemamo jak lobi ko hrvati ili pjanic jednostavno nije dovoljno eksplozivan za transfer. Meni je magican ali nema sut iz igre, nije brz, i los je u duelu ali zato ima fantastican pregled i slobdan udarac. Cini mi se da veliki klubovi traze sve.
Jučer Maminjo proda Brekala za 10 miljuna eura Wolfsburgu, 17godišnjaka kojemu za par mj ističe stipendijski ugovor koji je najavio da neće potpisati pravi ugovor. Odigrao 200min za Dinamo.
Nemoj uopce usporedjivat se sa RH u nogometu...tu je 3mj.na svjetskom, igraci su uvijek igrali najjace lige kao i danas, Suker se sad kandidira za predsjednika UEFE...imaju Hrvati opak nogometni lobij...a Pjanke je dobar igrac, ali za odlazak u najvece klubove treba i malo arogancije i prkosa i vise medijske eksponiranosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi ga hvale a niko da ga zovne, jbg ne kontam to!
hajde ba allgeri sto si se stisno ako nemas boba nazovi pjanketa na viber
Svaka cast pjanke,ali nisi za juventusa...tamo nebi imao slobodu ko u romi...ako neces mjenjati drzavu nemoj ni ici
@crnjo.ba sve to stoji, al'roma bi voljela i poneki trofej, a pjanic nije taj. nema on glavu za velikog, mali princ je priglup igrac, puno energije trosi na gluposti, cinjenica je da pravi vezni daje gas lagano, a pjanic uvijek losiji u drugom poluvremenu.