Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balotelli haha ogromnooo pojacanje da bar ima intertoto kup da mogu to igrati xD
Moji najgori trenutci kao navijača Milana su počeli tvojim dolaskom na klupu !!! Đubre jedno da imaš obraza davno bi podnio ostavku !!!
A ona sezona sa Ibrahimovićem?
Pa da nije njega bilo bila bi ista kao i ova !!
Premijer liga Bosne i Hercegovine je namjestena http://tinyurl.com/premijerliganamjestanje
MA MRŠ U VRAŽIJU MATER Vucaraš se ko mrtav konj po klupi..
Jebem li ti terma u po guzice majmune jedan majmunski , sinoc sam gledao tekmi i razbolio sam se , muka mi je bila od one igre , jednostavno mi je doslo da povracam *** ti materina , treba te nogom u dupe istjerati iz kluba da ne brukas vise ovaj gigantski klub. Nisu problem je li transferi nego povrede ? mamu ti jbm sto nisi sinoc ubacio matria da ti igra u odbrani nego je presjedio na klupi a toliko si ga zelio , navijaci traze odbranu i veznog a ti i galijani navalili na napadace mamu vam jbm obojici nesposobnu. dabogda pocrkali , zgadili ste mi zivot.
Ja fakat ne znam kad onaj Galliani misli tebi otkaz dati druškane... Ne zna se ko je luđi tu, ti ili on. Forza Milan!
Ko bi mogao umjesto njega, sta se prica tamo kod Rossonera?
Nesta bi mog'o bi Prandeli, ma mog'o bi i dedo moj brt, samo da mi onog glavonju sa očiju maknu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)