Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juve dobar.
Barca je ubijedljivo najbolja ekipa ove sezone, ni bolji timovi od Juventusa nisu bolje igrali
lijepo je ponovo gledati juve, a barca je najvjerovatnije najbolja ekipa ikad koja je igrala fudbal.
Pred milijardu TV gledalaca, Neymar, igrač koji će u narednih 10 godina osvojiti barem 3 Zlatne lopte, uvjerava sudiju da ga lopta kod poništenog gola nije udarila u šaku nego u rame! E zato mi se gadi i fudbal i fudbaleri! A 20ak mu je godina i već je zaradio 100tinjak miliona nečega... ali malo...
uefalona...
Ma te priče ''uefalona'' su postale glupost, i ko god to napiše smatram ga djetetom, jer se ne sjećam kad je zadnji put svirano nešto za Barcelonu, a da nije trebalo. Što se tiče ruke, bila je, navijam za Barcu od malih nogu i Neymar mi je jedan od rijetkih kojeg više mrzim nego što mi je drag, čisto zbog simuliranja i uvjerivanja sudija u suprotno od onog što jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala, i ne znam da bi neka ekipa mogla odigrati bolje protiv trenutne Barcelone. Fina utakmica, fin povratak Juventusa na puteve stare slave. Bolji je osvojio i nema tu puno price.
Jel Papa doruckovao ?
Pirlo i Buffon legende nezaboravne !
Dok god su oni na terenu, ja cu se osjecati mladim, generacija smo...