Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako informisan novinar... Cuj igrali finale LP...
prošla godina je 2015., a tada su igrali finale i izgubili od barselone... eh sad, što je to pretprošla sezona, to je druga priča...
Real, Bayern, Barcelona, Juventus. Ove timove bi i moj komšija Ibro vodio bez problema. Ovo samo od sebe igra, samo ukucaš autopilotu - deri do titule. Max se ufurao da je ime, a u stvari je Edis Mulalić.
Jahhh upravo tako... Cuj igrali bi bez problema i da nemaju trenera,e boze dragi,zato Manchester City ovako dobro igra u Engleskoj i ako imaju Pepa,ili u Austriji Red Bull Salzburg najjace igrace ima i dzaba nista,ili PSG sa Unai Emery na klupi,da je sve tako kako ti pises,onda ne bi ni trebali treneri nikako vise..!
ma sta ti znas nisi ti djabe kitolovac hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj Gazzetta dello Sport je zesci od babe Vange, znaju sve unaprijed... a glavno je ''neslaganje sa jednim neimanovanim igracem''... :)))
a K-ix Vanka to stavi fino na translate, "poprave" (koga/sta) gramaticke greske - prilijepi bez ikakve i onda kad ti jos otvore komentare da ih mozes pisati.. oni ti il' obrise komentar ili te banuju jer su uglavnom nepismeni... (mislim na ove nenarucene clanke). Naruceni clanci su vec prethodno isfiltrirani kroz troduplo tumacenje iste... i jedva cekaju da cuju sta ovce "misle" ;)