Nogomet
0

Allegri: Balotelli mora znati zatvoriti usta

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Trener Milana Massimiliano Allegri upozorio je Marija Balotellija da bi trebao znati zašutjeti nakon što je 23-godišnji nogometaš dobio crveni karton zbog predugog jezika.

Rossoneri su u nedjelju na svom San Siru poraženi od Napolija (1-2) u 4. kolu Serije A, a posebno je loš dan imao Balotelli. Istina, bio je strijelac počasnog pogotka, ali je prvi put u profesionalnoj karijeri promašio jedanaesterac (nakon 21 pogođenog u nizu), a potom je poslije posljednjeg sudijskog zvižduka dobio drugi žuti karton zbog žestokog prigovaranja.

"Kad utakmica završi, bolje je šutjeti. Ja sam protiv histerije. Najbolje je zatvoriti usta i otići, a ne raspravljati sa sudijom jer to neće ništa promijeniti. Balotelli to mora shvatiti", rekao je Allegri.

Milan je u prva četiri prvenstvena kola osvojio svega četiri boda i nalazi se na 11. mjestu. Za vodećima, Romom i Napolijem, zaostaje već osam bodova, ali Allegri ne paniči.

"Sada moramo pokušati osvojiti što je moguće više bodova. Napoli je jedan od kandidata za 'scudetto', a mi smo bili na istom nivou s njim unatoč tome što su nam nedostajali mnogi ključni igrači. Već imam ideju kako popraviti stvari, ali najprije mi se moraju oporaviti neki igrači", zaključio je 46-godišnji stručnjak.