Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bila nova dimenzija u igri juventusa , strasna ekipa sa Sanchezom ...
Buffon Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro Marchisio, Pjanić Pogba Berardi, Dybala, Sanchez
ja bih volio da dovedu de sciglia iz milana i darmiana iz junajteda.. ali obzirom da je alves došao, a lihštajner već tu, darmian otpada... nadam se de scigliu, i ruganiju u prvoj postavi umjesto chielinija, i to će onda biti mašina...
Buffon Alves Bonucci Barzagli Chiellini Sandro Marchisio Pjanic Pogba Dybala Sanchez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijam za AC Milan,al kapu skidam staroj dami..imaju transfer politiku kakvu bi pozelio milanistima..a i kupovnu moc imaju..jbg..ajmo prvo u LS pa cemo dalje vidjet:)
Juve ide na staze stare slave.
Tesko da ce ikad dostici onu slavu kad su igrali Cannavaro,Zambrotta,Thuram,Buffon,Del Piero,Nedved,Trezeguet, Ibrahimovic I mnogi drugi, ali samo polako :)
dje ti je zidan levatu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eh kad bi njega jos doveli to je to
lov na Lp bi mogo pocet