Manchester Utd ponovo zagrijan
0
Alex Ferguson spreman dati 30 miliona eura za Džeku
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte skinite nam se s kurrca vise s tim dzekom.
novinaru ti si stvarno teski retard. pickka ti materina bolesna.
pa zar niste vec jednom zakljucili s tom temom, da ostaje u wolfsburgu. jebbo vam dzeko mater vise.
dzeko bi davno otisao samo sto ima jaako nesposobnog a mozda i pohlepnog menadzera...kakav ba crni man city, neki klub....nidje veze...a ova \"informaicja\" je stara bar 7 dana a sve u svemu nije tacna...ovi novinari kad ne znaju sta ce napisati spomenu ko je sve zainteresovan za dzekinja....dzeko kralju, pamet u glavu i budi oprezan...i sretno ;)
sjaji dijamantu sjaji.. ovi sto pisu drugcije su samo ljubomorne duse.. a znas kako kazu ljubomorne duse mogu da ga pusee.. oni ti ga puse edineeee, edineee, edineeeeee
j.e.b.o. vam fahro majku, sto niste ostavili da raja tamo komentarise, p.i.c.k.a. vam materina
jeb\'te se vise i vi i dzeko; nek ide u buducnost iz banovica
Je-ko Dzeko?
dzeko dijamant!
ha ha ha ha hah aha hah ahga niste normalni majke mi zapprrdim vam Dzeki i vama sa njim
Tražim djevojku do 35 godina za SEX. Ovo je OZBILJNA ponuda
Svi fol odmah dosadni ste sa dzekom, vako nako .. a jedva cekaju da ostave komentar.. presmijesno ma bjaziiii :P
pa kako vas nije više stid pisati o tome ko je sve zainteresovan za Džeku?? opet poslije dva dana će biti da je netačna informacija.... kako vam više ne dosadi??
Sjaji , sjaji Dijamante sjajni, sjaji da pocrkaju pitarčići od zavisti . Zapjenila stoka zrela za pelicovanja!
Ne seri te vise dosta mi je lazi... kad potpise kontrakt ida objavite. Znam ako ostane u onom smrdljivom Wolfsborgu necu ni jedne utakmice vise da gledam gade mi se one nule u onokolin