Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganso http://www.transfersinfootball.com/paulo-henrique-ganso/
Paulo Henrique Ganso odlazi u Totenham za 15 miliona
Zna ferguson dobro što će mu Lampard. Još uvijek mu je Giggs (38) najbolji u ovom timu, ali on nije dovoljan jer fali Scoles, kojeg misli nadomjestiti Lampardom. Unitedu je ostalo samo ime, tim je bez Vidića i iskusnog golmana trenutno jako prosječan i oni protivnici koji savladaju psihološki strah ih lupaju ko levate.
Glupan komentar je suvisan nick sve govori
postala prava smetljarska liga ova engleska,zar ko hoce ovog levata pa on ne igra ni u svom timu
Lampard je igrao dobro sa 28 i 29 godina, kao i svaki igrac, to je zenit karijere. Sve ovo ostalo je suplja teske kategorije. Kao i 90% ostalih engleskih fudbalera, napuhani baloni. Da je Dzeko Englez, danas bi vrijedio 100 miliona, ulice bi se zvale po njemu itd. Jednostavno oni dizu svoje, a veze sa fudbalom nemaju. Ovaj trener Celzija je bar tog mucka na klupu stavio. Nit zna vezat, nit zna igrat odbranu, nego ceka samo da se kakva lopta odbije pa da je zakuca u mrezu, ipak ne zna igrat napadaca.
eboli ga on ,,odlaziiiiiiiiiiii fergusone
ovaj vilas boas ce unistiti celzi
Za i Ferguson šta valja.Nema nista od ovoga. http://www.youtube.com/watch?v=6FhOUf3lLcY Ko ga nebi kupio posle ovoga :)
Izmisljotinaaaaaaaaa