Očekivani transfer
0
Alen Škoro potpisao za Olimpic
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao si biti legenda Sarajeva, ali ipak to nece biti tako. Kako god, sretno ti u nastavku karijere, donio si dosta radosti navijacima FKS.
Procitate li vi novinari bar jednom sta napisete, prije nego objavite? \"Škoru se tokom ljeta dovodilo u vezu s banjalučkim Borcem, ali pregovori nisu okončani, na radost čelnika Borca\"
Priča o igraču koji nije osvoji nijednu titulu sa klubom u kojem je igrao, i o kojem i sam trener Jusufbegović kaže da nije spreman i da AKO bude intezivno trenirao može igrati za mjesec, mjesec i pol.
Teško će biti zamisliti da je Alen Škoro sa druge strane i da igra protiv svog bivšeg kluba...Mislim da je uprava pogriješila što nije potpisao za nas.
Dosadan si ko Qr.ac.
MANIJAK , JEDI - G O V N A !!!!!!!!!!
ŠKORO ALENE NA K U R A C NABIJEM TE
Jedan od najboljih hahahahah, pa šta je ovaj napravio u karijeri da je jedan od najboljih.
Škoro, vjecita fudbalska nada i talenat....a nista konkretno
Klosaru jedan, j*** ti Nijaz Gracic familiju...
hahahahaha. ode Van Persie u United, a Skoro u Olimpic. velika nada BH fudbala...
Jarane pitar sam, al ti si i Bogu i narudu doqrcio
\"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.\" AFH
Pa vala i neka je otisao u olimpik. bolje to nego da za pola godine opet negdje ide iz Sarajeva a mi se opet moramo krpiti i dovoditi napadace u formu jer nisu imali prilike toliko igrati jer se sve vrtilo oko njega... realno , davno je on grohnuo... a i kad covjek skonta on je bio majstor u trenucima kad je u ligi i Dzemo Smjecanin zario i palio... sto znaci da i nije neki aman zaman igrac bio... naravno bice uvijek u najljepsim sjecanjima i jedna od vecih legendi tj skoro legendi jer da je ostao jos malo u Sarajevu to bi i postao... i ne trebaju nam ovi igraci koji se i obezbjede u zivotu pa opet lete za novcem ;)
jest samo si zamjenio 1i3mjesto pisam vam se na kupljenu duplu krunu kad vas maribor razguli a fks izbaci levski koji je jaci i od maribora skoro sretno
je.o vam emir hadzic pleme alen je izmislio fudbal za takve sto nam igraju u napadu skoro legndo hvala za sve(ne znam sto se nisi u januaru vratio)
pa rekao je balavi Dino Selimović da je gotovo e kome ste vi dozvolili da ovakve igrače kao što je Škoro nemaju mjesta u svom klubu e jadovi jadni mafijaška uprava ,navijači kao što su danas fuj nekad ste mu ku.... ljubili sad vam Škoro nevalja da Bog da ispali iz lige kakvi ste vi ljudi prokleti