Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zadrzati trenutni Upravi odbor...mislim da su fin posao da sada radili
Hujić je kralj!! Takav čovjek nam treba. SRETNO!!
je.be te zanimanje željezničar
nek me J E B E cijeli grad (FOCA ILI SARAJEVO) ako ikada od ovih G O V A N A pod imeno FKS nastane klub, pa jbt muka covjeku odmah bude kad pomisli na nas.. USPT HVALA KOMSIJA ZA WIFI, I MOLIM TE NE GASI KADA VIKENDOM KRENSE NA VIKENDICU, 2 DANA SAM BIO KO SVEZA U KUCARI, POBUDALIO OD DOSADE!!!
Vidi ti njega sto se nasekirao? Hoces li moci zaspati veceras? Vi se brinite o sebi, FKS ce se vratiti na stare staze kada i fudbal u BiH bude na starim stazama i ono sto je nama navijacima najbitnije jeste da trenutna garnitura ljudi u FKS ne sjedi skrstenih ruku, vec rade i traze nacina kako u ovoj nenormalnoj ligi izaci na zdravu granu, samo naprijed g-dine Dino!
nemoj se sikirat ti o Sarajevu,vec se sikiraj kad ce te stavit onaj lim sto vam je spao sa onog kokošinjca od zapadne tribine prije tri godine.
Kad će Sarajevo plati porez (1,944.820) i 5 - 6 milja ostalih dugova? Bez toga nema u Europu, valjda je jasno. Sarajevo je smiješan klub. Još je smješniji novinar koji govori o povratku na "STARE STAZE SLAVE". Kad je bilo to lijepo vrijeme? Od vremena Kulina bana nije, možda prije toga?
"Činit će ga ugledne osobe", samo tako, pustimo se više kojekakvih p.i.lj.a.r.a sa SSS ili NK koji su zavili u crno naš voljeni klub...., mišljenja sam da nova Uprava samo treba da nastavi ići utabanim stazama Uprave na čijem čelu je bio gospodin Amir Rizvanović, te da u novoj Upravi trebaju svoje mjesto naći članovi Uprave koju sam spomenuo......, a ovi izdajnici što lajuckaju bi vjerovatno bili sretni da znaju ko sjedi u njihovoj upravici.....
Svakih 6 mjeseci nova uprava Postavljamo standarde, nabijamo komplekse
Kad pitari utihnu,film u produkciji Irfana Redžepagića. Muziku napisao :Benjamin Isović Glavni glumac: Dragan Jović Sporedni likovi:Sedin Torlak,Asmir Suljić Žanr:komedija Film finansirali :Njemačkim kapitalom
dok Amar vadi papire u opstini za izgradnju Grbavice,a mašine vec započinju kopanje na zapadnoj strani pitari muku muce sa golom egzistencijom. i za razliku od vas nas nijemci mole da investiraju u Grbavicu,ali Amar ne da da se zove Mercedes arena
Greska,na slici je AMIR Hujic a ne ALEN(to mu je brat,strucnjaci),svojevremeno drugi golman FK Sarajeva(u zlatna vremena,kad je na golu bio Janjus,Djurkovic).Poslije je otisao u Sloveniju da brani.Inace uspjesan privrednik godinama a posao je ucio(kao privrednik i kao ljubitelj kluba) od oca Keme Hujica,koji je vrlo dugo u klubu.Posto nekima i to znaci,treba reci da je rodjen u Sarajevu.
Moze li neko fakat poblize objasniti jeko ovaj lik? Sta je uradio u zivotu pa je zasluzio jednu ovakvu funkciju? Ako moze neko ozbiljan napisati par recenica.
Alene, dobrodosao u najveci bh. klub. Imas tezak zadatak da nastavis koracima velicina koje su podizale FCS: dr. Dragana Dabica, Ismeta Bajramovica, Nijaza Gracica, Zijada Blekica... Racunaj na podrsku najboljih navijaca u drzavi koji svake subote ispune 50 mjesta na sjeveru...
ovo je sve smjesno i jadno
U pravu ste! Nek je vama sretno sa novim sefom, boljeg niste mogli naci ni da ste lupom trazili... Taman za vas...
E gledaj navijaca kluba gdje je prjedsjednik iz PRIJEPOLJA,covjek koji nakon toliko godina zivota u Sarajevu jos nije naucio da prica bosanski jezik sto su pozurili da pljuju na druge.Prvo ocistite ispred svojih vrata pa onda mozete da pricate drugima.FK SARAJEVO uvijek postavlja standarde.