Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma joj trazite do sutra boljeg od Petrovica necete naci... Zeljo ga pokupio mi sada mozemo samo svirat kurcu
koji je ovodebil i prelivoda. ovo došao po direktivi iz BSO -a isto kao onaj iz Vakufskew. Bili oslobođeni fizičkog, a sada kao sportski radnici. Dok nisu ušli u upravu FKS nisu znali gdj je stadion
Najbitnije je da bude covjek s velikim autoritetom , ako toga ne bude dzaba je sve . Nesto poput ovog Petrovica ili Husrefa . Ne znam sta je s Farukom ,da li je on u kombinaciji ,ili mozda Paja .Volio bih da to bude neko od stare sarajevske raje.
Ja bih volio da konacno bude neko ko nesto zna, nevazno odakle je. Pri tome bih zaboravio sve prijateljskonavijackorodjacke merhametli osjecaje.
Ovdje se stvari pogrešno postavljaju, a zna se i zašto. Nijedan ozbiljan tim ne kupuje igrače bez da se i treneri nešto pitaju, zato i "ne valjaju" treneri., a od govana se pita ne pravi.
Jako dobro detektiran problem. Ko dovodi igrace, po kom kriteriju i ko odgovara za promasaje?
jedini problem sto nece niko dzaba
Treba prvo njega zamjenit pa onda sve redom pa tek onda trener
Treba prvo njega zamjenit pa onda sve redom pa tek onda trener
S obzirom da se ponavljaju iste greske i isti problemi i upravu treba pozvati na odgovornost. Ko angazuje nesposobne trenere i slabe igrace?
Ova recenica mi je najsmjesnija "da osvjezi ekipu"... jel igraju dvije utakmice dnevno pa se tako smore ili mozda treniraju 24 sata, pa ne mogu da hodaju od umora. J**o ti fudbalera koji ne moze trcati, a u sarajevu takvih ima za izvoza.
Ta recenica-fraza iz vremena od prije 30-40 godinajasno govori da se Hujic slabo razumije u danasnji fudbal i da ga je neko uhljebio u klubu.
Pobjegla vam je zlatna koka, sada koga god dovedete to će biti nastavak agonije, uz direktoricu balavu alkoholičarku, bojim se da nam budućnost nije ružičasta. Zamišljam napad Benko -Bilbija, to bi bilo nešto fenomenalno, a otjerali ste ih kako kerove...Nabijem vas sve kompletno koji ste uništili klub.
Pretpostavljam u Zrinjskom..Moguće...
Zasto "balava alkoholicarka"? CV joj je puno jaci od mahalskih ogovaranja.
Odlaz ubleho zajedno sa svojim talđijama. Biće vama uskoro ko Baljku kraj, ima da vam devastiramo komplet koševo i klupske prostorje. Majku li vam vašu retardiranu. UPRAVA NAPOLJE !
vi samo mešetarite sa menadzerima i potkradate klub.
Ne diprrr bgt
Musemić,Čala,Varešanović. Prvi donio titulu. Drugi ostvario najboilji rezultat u Evropi. Treći sa 7 omladinaca bio drugi. Šta tražiti van svoje mahale. Samo oni neće kod ove uprave koja nema pojma. Oni hoće tamo gdje se ozbiljno radi. zar treba Husref da dođe iz Slobode gdje su mu ruke odrešene,zar treba Čala da napusti opštinu da bi mu budale solile pamet i zar treba Mirzi da mu ovakva majmun priča o fudbalu
sve postujem al varesanovica smo jedva otjerali. puskom ga nisi mogo pomjerit dok nije izmuzao zadnji fening, punca mu fazlagica isto nisi mogao otjerat doknije izmuzao kasu.
@1946bb ok ali pazi s 7 klinaca bio drugi. ovi treneri sa strane em izmuzu em otjeraju našu djecu, a dovedu neke perspektivne sa 30 godina. jbg. varešanović sa olimpikom uze kup. ovi što ih dovode ništa nigdje. Čala i Musemić bi tražili ogromnu platu i naravno u ugovor bi stavili da ih ovi majmuni ne mogu otjerati kada im se nadigne da bi sebe zaštitili. čala i Musemić su za ove trenere iz naše premijer lige izmislili trenerski poziv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sarajevo će naprijed kada bude manje direktora,šefova, raznih kvazistručnjaka koji su to samo radi sebe
"Trebamo trenera koji će ekipu malo dovesti u red..." -Sta bolan Hujicu malo???, pa gledas li ti tekme svojim ocima ili ti prepricavaju svaku?!!! Pola vam startnog igrackog kadra ne stima na terenu i ne zasluzuje niti bordo klupu a ti bi da im dodas to malo. Prvo utvrdite pravu sportsku dijagnozu bolesti, pa ucinite obavezni hirurski tretman pa tek poslije rehabilitaciju i to malo terapije, kao sto kazes. Ovako nista od krpljenja rupa/savova! Samo je jedan dom!
Igraci na terenu vam na zor igraju, nemaju taktike a kamo li tehnike (cast pojedincima od Ahmetovica, malog Hodzica i jos malo njih) , na koga se igra oslanja, ko izvodi kornere, slobodnjake... Od 20-30 izvedenih kornera u senaesterac vise od pola zavrsi u pogresnu/praznu stranu, dio toga potrefe "slobodnog" igraca , a da ne spominjem gola kojeg nema ni za lijeka. Krene napad, svi stoje uz odbrambenog igraca i mole Boga da ne prime loptu, ... ma muka mi vise pisati o amaterizmu....
vidi ga isti zmaj od sipova xD