Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije baš imao šanse da se dokaže, pomele su ga povrede, a kasnije su Lazic i Mujakic postali najbolji stoperski par u ligi pa nije imao mjesta. Sve sto je odigrao, odigrao je solidno. Sretno mu dalje u karijeri.
najgora ste zumra vi Latini!!najpokvariniji soj ljudi!!o vama ne treba puno pricati!! e vas treba samo vako sikterisati!ja sam vas Lupo po glavi prije rata ispred emšc!!nikad niste Latini bili pravi MOSTARCI!! Srbi jesu vi niste!! i sad mrs i sikter sa clanaka koji nisu Vasi!! ni ja ne idem na vase!! pozdrav velikoj 6/torki Sarajevo zeljo sloboda celik borac velež 🤝
Ko da je iz Sudana došao pa se sad vratio u DOMOVINU.
Mosa njaZri
Velež do groba...🇧🇦
Frajer je imo vise upala pluca nego cijela bolnica podhrastovi zajedno. U svakom slucaju sretno
Hvala ti na svemu. Steta sto nije bilo vise sansi da se dokaže.
Dobar igrač, ali nije puno igrao zbog raznoraznih razloga. stoga nije šteta što je otišao, vrijeme je za novog igrača minimum kvalitete Lazića uz korištenje Kurdića kao trećeg stopera.
index.hr svećenici u škotskoj silovali dječake"na sotonističkim zabavama" evo procitaj clanak!! to ste vi!!!!i ne opterećuj ni sebe ni mene ni nas nit mi idemo na tvoje clanke a ni ti je idi na nase!! SIKTER
eto i ako je tako!! pa normalno je primit islam!! najcistija vjera!!kod vas fratri se izmedju sebe!! onda ste pedofili!! i vase sestre se isto tako!! samo orgijate!!a raja pogledajte i ako ja vako!!! Srbi koji su primili islam su ostali u njemu a ovi podlaci se vratili jatu svom!! beslicu,,muse,rebci,muselimovici!!
evo pogledajte raja ko su oni Latini//škutori//najgora zumra!! rak rana cijele BiH!!najgora sorta ljudi!! i vidi se da ste DNK isti ko Iranci//Perzijanci najveci pokvarenjaci!!!selite iz BiH nema vas!! nestaje te!! vas svinjski je proslost
nisam ja poturica!! skutorčino!! sto dolazis na stranice koje nisu svinjske!! a tvoji su mojim Begovima cuvali ovce po barama ilićima cimu!!sadili livade!! ja sam orginal Mostarac stara begovska familija,,sa carine,,šuftu jedan!!!pokvareni Latinski!
@milojkooo govedaruca!! ne trebaju da se boje njih!!;; oni ne prate fudbal!! @ nisu oni Srebrenicu napravili!!!! Prijedor,,foču!! itd!!! i jos prije vise godina milence pehar kad podape igracu veleža da ga rulja zgazi// tad je Mirza varesanovic vodio VELEŽ i pobjedio svinjski!!!
e jesi se usrećio u niksicu!!bolje ti je u Sarajevu bit na klupi!!! nego u sutjeski igrati!!