Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci ! Nisu ko stoka iz republike smrdske...
Ovaj Kolarov izgleda kao dobar momak
Svakakvih idiota u 3 pm.Ovo samo ima na balkanu, prvo ovaj Kolarov je jako dobar momak, a ovi pojedini idioti ga jos posli ismijavati za to, ma hajte bre u 3pm / ili u Sandzk ako vam je lakse izgovoriti/
Aleksandre kopile imigrantsko nataknem te na borov ...
asdsdfsdfsdf
Zašto uvijek Srbin prvi pruža ruku i daje ovakve komentare? Svaka mu čast, ali on zaboravlja da je Džekov predsjednik izabrao da ne živi sa nama.
OVO JE PRAVA YU U MALOM.....DVA SRBINA I JEDAN BOSNJAK...SLATKO!
svi kontaju srpski jezik
A što se ne bi lijepo slagali? Mladi, zgodni, igraju u najbogatijem klubu... Med i mlijeko. Ovako se još samo slažu Mile, Tihi i Čova + Zlaja. I oni se vazda grle, ljube, smiju, jer i njima teče med i mlijeko. I uvijek su složni u jednom: da ima još toga od nas ovaca da se izmuze.
Aleksandre, prilično si razuman, niko normalan među bošnjacima ne misli da je Bosna isključivo njihova, ili da treba da bude unitarna država, gdje bi oni vodili glavnu riječ. To vas srbe tim pričama plaše Milorad i njegovi, da bi što duže mogao da vas muze. Pa dokle ćete biti glupi (isto važi i za ostale narode) pa to trpiti. Kome je bolan do hegemonije, kad se nema posla, nema se hljeba/leba/kruha! Narod bolan kopa po kontejnerima, u redu stoje za kontejnere, svojim očima gledam! Zato bolje reci Miloradu da bošnjaci neće Bosnu samo za sebe, nego samo normalnu državu koja funkcioniše. Zar je to puno?
Ovih \'\'tastatura\'\' ratnika se bojim najstrasnije,sede u toploj kuci ,pijuckau sok i izmisljaju gluposti...Radite nesto p vam m!!!! a citav dan starci rintaju za vas dok vi ovde sirite \'\'svoje zamisli\'\'
Kolarov ie pravi srbin! Njega interesuje samo jesi li dobar covjek I DACE TI KRVI AKO TREBA.
fuck*in\' A!
ma svi se balkanci vole kada odu na drugo tlo, a kad stanu na balkan polude opet i pobiju se
zaista je super vidjeti kad se ovako normalni ljudi slazu i oni su djeca rata i Kolarov i Dzeko pa se opet slazu i ostavljaju to iza sebe! sta je bilo bilo povratka nema ali zato ima buducnost koju treba svi da gradimo zajedno a ne da gledamo kako da se odvajamo i ne priznajemo! uvijek sam bio za to i uvijek cu to reci BOSNA JE MULTI-ETNICKA I TO JE NASE BOGATSTVO A NE MANA KAKO NAM POLITICARI PRIKAZUJU!!!!
jesi genocidan, jer neko u tvoje ime jeste pocinio genocid, a ti to negiras. da kazes jeste, jeli smo vnago, nije to valjalo, onda ne bi bio genocidan. genocid su pocinili i nijemci, pa im niko ne skace po glavi i uzima 3 litra krvi svaki dan.
ovaj kloc svugdje daje golove osim kada igra za bosnu hehehehehe