Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje on nego kod kona ona treba Sabrina Buljubašić tanova koka ahaha
Veliki covjek,a još veci manijak 😂😂
kakav manijak kretenu , pitar hronicni.
Dobar coek 100%
Mogli su i Dalaj Lamu postaviti, i on je dobar čovjek, inače to je presudno za mjesto sportskog direktora bar kada je slučaj sa FK Željezničar. ccc
joooj, face...ko da je juce stigao iz zonguldaka, bosnjo autohtoni :P
E direktora i govana.
ma hajte molim vas
ma dajte, pa sta je ovo pa nisam ja dos'o ovdje tek tako sto sam htio mene je urednik vas zvao
lopov
Je li ovo neka skrivena kamera? Koja je sad njegova funkcija, Slavko je zadužen za igrački kadar zar ne ili su ga samo postavili da imaju žrtveno janje ako transfer politika ne uspije. Šta je Čenan, paravan za javnost? Žalosno, ovo je mjesto za neku od legendi kluba kad već nemamo nekog stručnijeg za postaviti.
Postavit će tebe
@Haris Haj budi realan, kakve su njegove reference, na osnovu čega on zaslužuje najbitniju poziciju u klubu? Dobar sa upravom šta li? Ovo je SMIJEŠNO!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)