Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači su ovi što se plasiraju jednom negde pa se naduje govno u njima a oni miale da je srce❤️
losa je srbija.5 komada sa lukom moze
U iducoj ligi nacija moguca je grupa hr, srb, svicarska. Sto bih dao da se to dogodi. Zamisli kolicinu kajlanja i trolanja po portalima od istocnog timora do grenlanda.
čak i ovakva preloša Srbija za vas je nedostižna, prekucali su vas u po Tirane.
Šošon običan... Indijanac, sišli sa Kavkaza da čuvaju kože i ovce Rimljanima, doveli ih na ove prostore, kad Osmanlije došle, uzeli islamsku veru, pa postali sredstvo pritiska na Srbe. Množili se kao blesavi, postali dominantni u današnjoj Albaniji tako, pa kasnije se uz pomoć Turaka širili i na Srbiju, na Kosovo i Metohiju, oterali Srbe odatle uz pomoć NATO i misle da će to do kraja sveta trajati... E pa neće, shvatiće to kad Ameri pokupe prnje odavde!
Kosovo priznalo nezavisnost Izraela sa glavnim gradom u Jerusalimom sto je jedini uradila Amerika, Izrael priznao kosovo suverenitet , Izrael zauzeo golanske visove od Sirije i Ameri priznali suverenitet Izreala nad Golanskim visovima i ako UN priznaju Golanske visove kao dio Sirije, ako neko malo razmislja razumjet ce ocemu je rjec ovdje i nece biti osoba cije poglede Zapad konstrusise na daljinskom
Sad svi kopiraju Portugal
Hebite im kevu
I jedni i drugi ste dno dna