Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe ovdje komentarisati uopšte, sinoć se sve vidjelo i čulo. Zvižduci na himnu, "ubi, ubi šiptara".. Vidjelo se zbog čega su oni došli na utakmicu.
.......ma gledaj ukratko.....ovoga puta ste vi srbi popušili i to glupo i naivno kao mađarske sobarice ....... šipci vam bacili kost a vi ste je zgrabili........ nego jedino me zanima što su sigurnosne službe, policija i bia, koja je uzgred možda i najjača protivobavještajna služba na balkanu, radile......ovo su njihovi propusti i nekom mora otići glava.....
......cilj im je bio tri boda i ismijati i osramotiti srbiju kao državu i nogometnu ekipu...... i mogu ti reći da su potpuno uspjeli po svim pitanjima...... a zar si ti očekivao nešto bolje ako sagledaš dugogodišnje odnose između srba i albanaca........ ja, kao u tom slučaju neutralna osoba, nisam........ i mogu ti reći da sam ugodno iznenađen albanskom inventivnšću ...... išamarali srbiju u sred beograda a nitko nije nastradao, nema mrtvih ili veće materijalne šteta..............
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sudija je trebao po pravilima UEFA e prekinuti utakmicu već poslije 15 min igre, nakon neprestanog urlikanja tipa UBi Šiptara, Ubij zakolji i tako to i tražiti da se isprazni stadion,da je to učinjeno, vjerovatno ni drona ni zastave ne bi ni bilo
pogrijesili susrbia bogami i albanci, zasto provocirjau i politicke poruke salju kroz futbal to je za kaznu!! zasto se albanski igraci mijesaju zastavu jetrebo sudija da skloni ane srpski igraci ili albanski. srbi su se osramotili samo tako i monogo pogriesili, znaci kaznit se trebaju kaznit obadvije reprezentacije , albanski igrarci bili si krenuli prema srpskom igracu a ne zastavi. to je ista vrsta u jedni orao crn a u drugi bijel , to je bizantiski orao a mi bosnajci i cak hrvati ne trebamo se mijast u ovaj sukob. tako nebi trebali bosanski pravoslavci inace vlasi koji sebe zovu srbi. posto je to druga drzava u pitanju , isto kosovo i albanija nisu iste drzave!!
Cuj htjeli da zastite svoju zastavu.Ako je ono vasa medjunarodno priznata zastava onda ok, ali posto nije onda budite sretni sto ste zivu glavu izvukli.
Hajd ne pricaj gluposti. Kao da je neko u tom momentu,bilo Srbin bilo Albanac, gledao i dvoumio se jel to Velika Albanija ili obicna Albanija..ili sta vec. A da te informisem,na zastavi pise autochtonus,znaci mozda poruka sa zastave je bila samo da pokazu ponos Srbima zato sto su Albanci izvorni narod Balkana.
Bennito ma kako pokazivanje , jasno je da se nesmiju polticke poruke kroz futbal slat i gotovo seljacino jedna
Stvarno ne kontam sta je srbima, ako iko zna sta znace zastave takve vrste onda su to oni. Dobrica Cosic je na Palama ( ja mislim da je to bilo 1993god) rekao da je san o velikoj Srbiji star 200god. Od velike Srbije je ostao Beogradski pasaluk, al s obzirom da su oni NEBESKI NAROD taj san ce im se ostvariti al u k....!
silethunder , ma kakvi dobit po bosne ba to su samo snovi . vama je najeveca sansa bila u zadnjem ratu , kad ste na civile udarali, ako nastavite ovako ostacete bez drzave i jedne kao romi.
... i tako genocidan narod je bio obrukan od strane poslasticara usred ciganluka ...
Reziju je osmislio Stan Dragoti,poznati Hollywood-ski reziser albanskog porijekla. Srbija-Albanija 0:3.
Teorije zavjere.. Ovo su uradili Balisti navijaci Shkendije,i Sverceri navijaci FK Shkup
Kakva njihova crna sigurnosna sluzba...Oni su zeljeli veci belaj..kroz srpske portale se sirila mrznja prema Albancima prethodnih dana,a policija je namjerno pustala navijace.. nit je iko uhvacen od navijaca sto su uletjeli na teren. Stvari su jednostavne,Vucic nema muda da se obracuna sa extremnom desnicom i huliganima,jer ih podrzava veliki dio Srbije.. a to bi utjecalo na njegov rezultat narednih izbora
1. Nije zastava nego propagandni material. 2. Oni koji su postavili krst na Zlatištu i oni koji su planirali let sa propagandnom tkaninom su totalno isti ljudi, iako misle da su jedni bolji od drugih i obratno. 3. Komšiji je crkla krava. Radujmo se.
Ja mislim da im je bilo gore srbima sinoć nego 98 kada su pale Natove bombe u beogradu hahahah svaka ćasto ovo je moćno do bola napjed Albanci kako su igraći branili svoju zastavu poret 30 hilhada huligana ko lavovi i ta zastava vračena u Albaniju netkanuta poz
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Albania
h**p://en.m.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Albania
I jos najbolje od svega albanski igrac uzeo zastavu Servu iz ruku ,a ovi mu nista nisu mogli pokusali mu je uzeti,ali im nije dao. Totalna dominacija Albanaca nad Servima.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Albania
BOSNJACI, ALBANCI I HRVATI BRACA!!!!
genetski jesmo imamo naj slicni dna sastavak u prosijeku !
Letjelica jedna mala, dobro nas je nasmijala... Beogradom nadletjela i zastavu pronijela, srbima bas i nije do sale,skocise ko bu..le,pa igrace jos tu da biju 3:0 je to za Albaniju... Albanci su mudri ljudi,znaju kako majmun da poludi... Jedna zastava u jednom danu i oni skacu ko na bananu.
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
Hajde ne pričaj bez veze, gdje si ti prepoznao da je neko od igrača htio poderat zastavu, zviždanje na himnu za svaku osudu, treba biti realan i objektivan.
Albancima treba dic spomenik usred Beograda
blokirali su sve puteve da im nedodju na stadion ali su zaboravili da Albanski Orlovi Lete
ovaj balkan je u k... odavde treba da se seli to je vec svima jasno. hiljadama godina nam bacaju kosti u dvoriste,cas jednim,cas drugim i mi svakako zagrizemo onda oni iz debele hladovine upravljaju i diktiraju,potsticu mrznju i nacionalizam,a mi i dalje cuclamo kosti i sisamo motke,ali lakse metar u guzicu nego jedan centimetar u glavu i tako ce biti sve dok smo slijepi i glupi dok slusamo tude naredbe,a zaista bi lakse bilo da nademo zajednicko rjesenje pa da mozemo na kafu u Bg,Zg;Sa i ostala lijepa Balkanska mjesta ali na zalost znam da to necu dozivjeti a volio bi. Pozz za sve normalne ljude bivse nam JUgoslavije!
a gdje ces da selis
apokalipsa u nijemacku buraz, po bogarske i rumunije doslo u nijemacku poslje ulazka u eu , hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)