U utakmici sa Bjelorusijom
26
Alba: Baš me briga što sam dao gol iz zaleđa
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alba se ponaša u skladu sa svojim klupskim statusom - igrač je Barcelone! Normalno da mu nije važno jel bio ofsajd, jel igrao rukom u šesnaetercu, jel isfolirao faul. Ništa to njemu nije važno, kao ni njegovim saigračima u u Teatreloni.
čovjek priča kao da ne postoje pravila. šupak.
Svi govore barca ne valja,barca vaka je naka je,a njima krivoo sto je ona NAJBOLJI KLUB NA CIJELOM SVIJETU U CJELOJ EVROPI,Alba je jedan od najboljih igraca u Spanskoj reprezentaciji a i u BARCI,BARCA SAMO NAPRIJED!!!!
SVI GOVORE NE VALJA BARCA,A NAJJJJJBOLJI KLUB NA SVIJETU,ALBA JE JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA U SPANIJI I BARCI,GOSPODA
j e b a l o vam zaleđe sve po spisku, bagro SDA-ovska
@qqq nije poenta što je on dao gol izzaleđa, poenta je da je on rekao da ga je briga što je to uradio
Dabogda ti Francuzi u utorak dali tri iz zaleđa i sudija im sve priznao.
pa ovo nije gluma, nije njegova greskaw, nije nesporski potez. ja ne znam o kakvom vi varanju pricate. to sto je on bio u ofsajdu a sudija nije signalizirao nije on kriv niti on moze znati da je bio u ofsajdu jer se bukvalno to odigrava u sekundi. haj da je covjek zabio gol rukom, da je namjerno iscenirao penal, da je nesto nesportski uradi pa bi mi bili jasni ovi napadi na covjeka a ovako se pitam sta je sa vama svima?
pepe je najveca seljacina u svim segmentima,poslije vas koji blatite FCB
Like a Barca player!
zaledje... sta je to?
Šta je ono Del Bosque pričo o poštenju svojih igrača?
barsina skola, nema sta ispravno covjak naviko tako
Nadam se da ce autor teksta dobiti otkaz jer napisati protiv Rusije,koja je uzgrd igrala s portugalom je ogroman gaf. Bjelorusija gospodine
Akcija i gol su za 10! Ali ovako bahato izjaviti da ga nije briga sto je bio ofsajd, i da s sudije priznale gol..
Svaka cast na iskrenosti. Bolje ovako iskreno reci, nego kao Cristina slati SMS Puyolu i onda obavijestiti sve novinare o tome. I Kloseu je zao sto je priznao ruku. Na kamerama se vidi da je to jedva ucinio. Zasto onda lagati da mu je krivo kada nije.
boli ba cojka rac, sudija nije svirao i sta sad, treba plakati i govoriti \"jaooo dao sam gol iz offsidea, sta cu sad\" kako ste samo glupi ljudi :D j3b4li vas barca i real i prepucavanja dosadni ste vise, samo kritikujete nesto.....dbl